The asymmetry of the foyer draws attention to the spaces created and highlights playfulness in the architecture that reflects the informal activities including exhibitions that occur within. The design offers spill over spaces from the auditorium that overlook the entrance foyer. These inter-spatial links create a hive of excitement pre and post show because of the open and collective atmosphere. The large glazed facade is uncharacteristic of a building with such a function. However, the architects decided that since it was a multi-functional building for the community it was appropriate to have an open and inviting entrance, thus redefining the typology. We hope to have an influence in improving the locality and community of Airoli whilst simultaneously positively affecting the wider environment.